Certificeringen

Omdat we kwaliteit graag aantoonbaar maken is Ter Maaten Elektrotechniek aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland, en staan wij ingeschreven bij InstallQ als Erkend Installateur. Het doel van InstallQ is om via kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten.

Als erkend installateur beschikken wij over de vereiste kennis en bevoegdheden om uw elektrotechnische installatie te keuren. Tevens kunnen wij de aanvraag voor aansluiting op het nutsbedrijf voor u te realiseren.

Hiermee voldoen we aan alle eisen die u van vakmensen mag verwachten en werken we alleen met gekwalificeerd personeel en kwalitatief hoogstaande materialen.

Techniek Nederland
Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.
InstallQ
Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt. Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de totale installatiesector. Wij erkennen installatiebedrijven en informeren over certificeren. Daarbij accrediteert InstallQ examens, opleidingen en bijscholing in installatietechniek.