Welkom bij Ter Maaten Elektrotechniek

Ter Maaten Elektrotechniek levert elektrotechnische installaties in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om grote of kleine uitbreidingen, om nieuwbouw- of renovatieprojecten, wij staan garant voor elektrotechnische installaties van hoge kwaliteit.

Wij werken vanuit een landelijke omgeving voor een veelzijdige groep opdrachtgevers zoals particuliere en industriële projecten, maar ook in de agrarische sector en voor de overheid.
Ter Maaten Elektrotechniek heeft een open en informele bedrijfsstructuur wat een prettige basis is om een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en klanten op te bouwen.

Duurzaam

Met alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid veranderen de wensen en eisen van onze klanten. Denk hierbij aan energiebesparende apparatuur, LED-verlichting, zonnepanelen en elektrische auto’s. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen volgt Ter Maaten Elektrotechniek de laatste ontwikkelingen op dit gebied en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek en kwaliteit is de basis bij alles wat we doen. Omdat we kwaliteit graag aantoonbaar maken is Ter Maaten Elektrotechniek aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland, en staan wij ingeschreven bij InstallQ als Erkend Installateur.
Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies!

Waarom kiest u voor ons?

  • Persoonlijk en klantgericht
  • No-nonsense aanpak
  • Deskundig en vakbekwaam
  • Korte lijnen
  • Brede kennis en ervaring
  • Erkend Installateur

Meer weten?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons!